FAQ

Vera en Renske
  | 
19 april 2019

FAQ Cursus CLT

Boekje

Het boekje ‘Creatief lichaamsbewustzijn trainen, hoe doe je dat?’ krijg je na aanmelding zo snel mogelijk toegestuurd via de post. Hierin vind je alle 30+ oefeningen uit de training en de beknopte stap voor stap uitleg over de oefening. Uitgebreide uitleg met foto’s/video’s/illustraties vind je natuurlijk in de online leeromgeving!

Het boekje is gedrukt op stevig papier wat tegen een stootje kan en wat je dus perfect in je stalkast kunt leggen. Zo heb je jouw portie inspiratie altijd bij de hand! 

Verzendkosten binnen Nederland en België zijn inbegrepen.

Heb je het boek al gekregen van Vera of Renske maar het webinar/online training nog niet gevolgd? Mail dan vooral even!

 

Online leeromgeving
 

Je volgt deze training volledig op je eigen tempo. Je hebt gedurende 12 maanden toegang tot de training.

 

Community

Tijdens deze 12 maanden staan we voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Daarvoor hebben we een besloten forum in de online leeromgeving waar je ook je mededeelnemers kunt ontmoeten om zo ervaringen uit te kunnen wisselen. Stuur je vragen en/of filmpjes in en wij kijken met je mee! 

 

Leren

CLT is niet hetzelfde als trucjes of kunstjes oefenen. Er zit theorie achter en we vinden het belangrijk dat je die begrijpt vóórdat je aan de slag gaat. We nemen je hier uitgebreid in mee zodat je precies weet wat belangrijk is. Je begint de training dus met theorie en wanneer je dit doorlopen hebt, volgt automatisch het praktijkgedeelte.

 

Oefeningen

30+ oefening, opgedeeld in moeilijkheidsgraad, die je samen met je paard kan doen. We begeleiden je er doorheen.

 

Video’s

Oefeningen met je paard hebben we voor je gefilmd. 

 

De boekjes ‘Creatief Lichaamsbewustzijn Trainen, hoe doe je dat?’ die alle deelnemers van de training ontvangen, versturen we 1 keer in de week.

 

Het boekje past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

 
 
Het boekje ‘Creatief lichaamsbewustzijn trainen, hoe doe je dat?’ krijg je na aanmelding zo snel mogelijk toegestuurd via de post. Hierin vind je alle 30+ oefeningen uit de training en de beknopte stap voor stap uitleg over de oefening. Uitgebreide uitleg met foto’s/video’s/illustraties vind je natuurlijk in de online leeromgeving!

Het boekje is gedrukt op stevig papier wat tegen een stootje kan en wat je dus perfect in je stalkast kunt leggen. Zo heb je jouw portie inspiratie altijd bij de hand! 

Verzendkosten binnen Nederland en België zijn inbegrepen.

 
Een online training lijkt een beetje op een boek(je), maar dan met heel veel foto’s, video’s, illustraties en voorbeelden. Er valt zeker genoeg te lezen, omdat we je zo goed mogelijk willen voorbereiden op de praktijkoefeningen. 
Van de eerste deelnemers hebben we terug gehoord dat de tekst vlot weg leest en dat de theorie alles behalve saai is! We vinden het wel erg belangrijk dat je de moeite neemt om de theorie door te nemen voordat je lekker de praktijkoefeningen in duikt, omdat je dan de grootste kans van slagen hebt.

Rust roest, dus in feite is het juist voor deze paarden belangrijk om op een zachte manier het lijf beweeglijk te houden. Als je merkt dat jouw paard een bepaalde oefening erg onprettig vindt kun je die natuurlijk overslaan. Tot nu toe hebben we gelukkig nog bijna nooit iets hoeven overslaan. Omdat ieder paard anders is ben je van harte welkom om ons even een mailtje te sturen met info over jouw paard. We denken graag met je mee waar je goed aan doet.

Zeker! Binnen de training kun je over ieder hoofdstuk je vragen stellen. Ook buiten de training kun je ons bereiken via e-mail of whatsapp. Schroom niet om je trainingsvideo’s naar ons te sturen, we kijken graag met je mee en voorzien je van tips of advies! Als het nodig is dat één van ons live met je meekijkt, plannen we desgewenst een les in.

In de training geven we je uitgebreid informatie over werken met voedsel, waar voernijd of voerstress vandaan komt, hoe je het kunt voorkomen en wat je kunt doen als het tóch gebeurt. Ook hebben we de belangrijkste ‘wat als’ situaties uitgeschreven, voor als je ergens tegenaan loopt waar je niet direct raad mee weet. We geloven dat de online training je goed voorbereidt en dat je genoeg handvatten hebt om ook met jouw paard met voedsel te kunnen werken! Mocht je alsnog vragen hebben dan zijn wij er om je te helpen.

FAQ Algemeen

Je kunt de cursus op elk moment aanschaffen. Zodra je betaald hebt, ontvang je een factuur en inloggegevens. Je kunt dus direct aan de slag in de online leeromgeving! 

Het boekje ‘Creatief Lichaamsbewustzijn Trainen, hoe doe je dat?’, ontvang je zo snel mogelijk. We versturen de boekjes één keer per week. 

Al je vragen kun je in het besloten forum in de online leeromgeving stellen. Stuur hier je vraag en/of video in en we kijken met je mee! Liever even persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook via de mail. 

Ja, zeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Ga na of de videospeler op de hoogste kwaliteit staat, en of je internetverbinding goed is. Zie je de optie om van kwaliteit te wisselen niet? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid. Ons advies is daarom om de cursus via Chrome of Firefox te volgen.

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje Instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem gerust contact met ons op.

© 2024 KuddeWerk - Powered by Maatos